Avertisment!






AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxana



luni, 7 februarie 2011

O plimbarica de duminica

Ieri a fost o vreme foarte frumoasa. Asa ca am iesit la plimbare prin parc. Noi trei si buni Flori.
A fost frumos pentru ca, desi era soare si relativ caldut (temperaturi pozitive), zapada nu se topise inca si nu se vedea namolul.

Am avut ceva probleme cu sensibilul de Eduard, care daca ii bate nitel soarele in ochi, imediat se ofenseaza si incepe sa miorlaie si sa se agite. Cred ca tre sa montam umbreluta pe carucior la urmatoarele plimbari.

Ma uitam la alte carucioare... copii dormeau si erau pusi la bronzat cu ochii in soare iar parintii stateau pe banca la o barfa... Piciul nostru ... agitatie maxima. Daca te opreai din mers incepea sa se contorsioneze in carucior. Daca mergeai, era ok... balmajea si scuipa... ocupatiile lui de baza. Abia astept sa se mai incalzeasca sa iesim mai des prin parc si sa nu mai fie nevoie de o tona de haine pe noi.



2 comentarii:

  1. Piciuletul nostru e sensibil, nu suporta razele soarelui. Fiind un "Racusor veritabil" evident ca o mosteneste pe tusi Oana si in consecinta va rog sa-i luati o pereche de ochelari de soare:))))) buni Flori

    RăspundețiȘtergere