Avertisment!






AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxana



luni, 17 octombrie 2011

Mucii astia nesuferiti....

De trei luni jumate ne chinuim sa finalizam schema de vaccinare a piciului (ultimile 3 vaccinuri - toate cu administrare la 1 an). De ce n-am reusit?

Pai o luna jumate ne-a luat sa gasim o doctorita de familie care sa aiba vaccinul Priorix pe stoc, sa il inscriem pe pici la ea si sa facem vaccinul.

Dupa care a inceput lupta cu semi-raceala.
Zic "semi" pentru ca o raceala normala vine si ea cu toate simptomele de-odata, isi face damblaua si se cara. La noi, nu!


Vine prima programare pentru cele 2 vaccinuri ramase - Eduard e "un pic" rosu in gat. Am amanat cateva zile, ca sa-i treaca. Inainte sa ajungem la a doua programare a inceput sa tuseasca. Am amanat iar cateva zile ca sa-i treaca si tusea. Apoi a facut febra. Am vizitat din nou pediatra, i-am dat tratament si ne-am prezentat peste inca o saptamana din nou pentru vaccinuri.

Mie, de data aceasta, Eduard imi parea ca e bine, mai tusea de 1 - 2 ori/zi (acceptabil zic), nu avea niciun alt simptom de boala. Il verifica pediatra - are "un pic" de otita. Amanam iar vaccinurile. Otita lui Eduard nu s-a manifestat in niciun fel. Nu se trage de urechi, nu plange... e absolut normal.

Bineinteles ca am inceput sa ma gandesc ca saptamana asta rezolvam cu vaccinurile.

Maine avem o noua programare. Ce credeti ca s-a intamplat aseara?? Nasul Edutzului s-a transformat pe la ora 20 intr-o fantana arteziana cu muci. Abia respira! E cel mai grav atac al mucilor asupra Galmului de pana acum! Si nici macar nu-mi pot explica aparitia lor!

Am inceput sa cred ca piciu' simte ca mergem sa-l intepam si lanseaza aceste "atacuri" strategice .

Azi mergem la ORL sa vedem cum ii mai sunt urechile. Sper sa o prindem si pe pediatra sa vorbim cu ea azi, ca e clar ca maine nu vom face niciun vaccin....

Astia sunt pupici pentru mami :)

4 comentarii:

  1. Hai ma!!!! Cat este de dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! IL ADOR! Asa racit si mucos cum este! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am uitat sa iti spun ca imi place la nebunie noul layout al blogului (in mod special poza din mijloc :D). Astept cu nerabdare si pozele/ filmuletele cu CRBL :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai ai de asteptat putin pentru pozele si filmuletele alea :).

    RăspundețiȘtergere
  4. Oauuuu...(exclamatia lui Eduard)cat este de scumpicios cand da pupiii, iar noua "coafura" va prinde de minune, adica e mai de actualitate:) pupa "MUNI" piticii:)

    RăspundețiȘtergere