Avertisment!






AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxana



miercuri, 1 decembrie 2010

Cui ii place morcovul???? .... Lui Galmi Mic, clar NU!!!!

Astazi a fost o zi mare! Nu, nu ma refer la ziua nationala, pentru ca datorita tampitiilor care o populeaza (si mai ales o guverneaza), pentru mine nu mai constituie o bucurie faptul ca sunt romanca.

A fost o zi mare, pentru ca a fost ziua in care am inceput diversificarea alimentatiei piciului nostru.
Ne-am gandit sa incepem cu suc de morcovi.
Ne-am apucat si am casapit un morcov pe o razatoare de sticla. Nu am vazut in viata mea porcarie mai mare! Razatoarea aia nu are nici o noima... ne-am chinuit rau sa facem cateva lingurite de zeama de morcov.
Iata productia (sper ca apreciati combinatia pastel de culori - nu este o coincidenta :) ):


In timp ce eu si Flo ne strofocam sa producem ceea ce vedeti mai sus, Galmi era asezat cuminte in scaunelul de masa si, simtind ca i se pregateste ceva, era din ce in ce mai nerabdator:



La un moment dat, a aparut in scena o baveta. Galmi a primit-o, asa cum obisnuieste el sa fie mereu, foarte entuziasmat :)

"Oare ce o mai fi si asta???"


"Oare e de mancare????"


Cand au aparut in scena castronul si lingurita, s-a prins imediat ca de acolo vine papa si s-a repezit, in stilul lui de haplea hamesit catre ele:


Nu pot stii ce gust isi imagina el ca va gasi in lingurita aia.... insa de morcov sigur, nu :).
Mi-a fost si mila de el sa-i citesc dezamagirea si dezgustul pe fata. Ma privea direct in ochi, parca nu-i venea sa creada ce e in gura lui...

"Mami, ce naibii e in lingurita asta????"


"E naspa rau!!!!"


Din ce auzisem despre alti copii, daca nu le place gustul, dupa prima lingurita isi sigileaza gura si nu mai reusesti sa mai patrunzi cu nimic....
La Galmi nu a fost asa. Din curiozitate si fiind un mic Fomila, a perseverat si a "incercat" sa-i placa fiecare lingurita care venea spre el.

"Hai ca poate de data asta va fi mai bun"


"Yuckkk... E la fel de naspa! Ce e porcaria asta???"


"Mami, sa stii ca eu iau fiecare lingurita pentru ca te iubesc, insa nu imi place DELOOOOCCC!!!!!"



La ultima lingurita se vedea disperarea pe fata lui, insa nu s-a lasat!!!


Asa arata Galmi la finalul "incercarii" cu morcov:



Dupa cum se vede si in poza asta, a incheiat aceasta experienta cu zambetul pe buze.

Sunt foarte mandra de el, desi nu cred ca a inghitit nici 5 ml de suc de morcov. Macar a incercat. A incercat sa-i placa pana la ultima lingurita. Adevarul este ca nu prea mi-am pus multe sperante... nici eu si nici Flo nu suntem fanii morcovului.
Maine vom incerca marul. Cred ca ii va place. Buna-vointa clar exista :).

I-au placut insa foarte mult castronul si lingurita. Ma bucur. Am luat mai multe culori si l-am lasat la sfarsit sa "exerseze" singur :)

5 comentarii:

  1. Bafta multa maine la mar! Clar ca morcovul nu-i pentru el! Va pup dragilor! Raluca

    RăspundețiȘtergere
  2. scupul ce frumos sta in scaunelul de papa

    RăspundețiȘtergere
  3. Mami multa bafta si rabdare. E tare scumpel baietelul tau.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este cel mai haios copil din lume! Mimica lui spune atatea lucruri! Of, ce-l mai iubesc! Muuuuult, muuuult de tooooooooooot!

    RăspundețiȘtergere
  5. E un Galmicios adorabil cu fetisoare care cer pupici multi, chiar si atunci cand sucul de morcov il face sa se crispeze de dezgust. Buni!

    RăspundețiȘtergere