Avertisment!






AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxana



miercuri, 5 ianuarie 2011

6 luni minunate... dar scurte :)

Baietelul meu scump a implinit 6 luni! Cand au trecut oare???? Eu nici nu le-am simtit.
Cand analizez insa ce a realizat piciu' meu in acest timp, imi dau seama de ce nu le-am simtit: am fost ocupati sa crestem, sa invatam, sa evoluam, sa ne transformam dintr-un bebe mic si bleg, intr-un bebe mare si cu o personalitate foarte bine conturata.

Cum s-a schimbat piciul meu in aceste 6 luni?

Am plecat de aici:


Si am ajuns aici:
















Ce a mancat piciu' Eduard pana acum:
Cand s-a plictisit de laptic si a inceput sa pofteasca la mancare mai "serioasa", i-am dat fructe: mere, pere, prune, kaki, mango, avocado (in ultima perioada preferatele noastre sunt fructele exotice, cele mai "obisnuite" nu ne mai fac cu ochiul...);
Fructele insa le mananca de nevoie. Mancarica lui preferata este pireul de legume, preparat din: dovleac placintar, dovleac, cartof, pastarnac, cateodata morcov (nu vrem sa se constipe bebe mic), ardei.
De doua zile papa si branzica. Nu e prea fan al ei...

Cum doarme:
Si-a dezvoltat un stil foarte independent de a dormi: vrea sa doarma in tot patul :). Il culc intr-un loc si il gasesc la capatul celalalt. Eu il las culcat pe burta, peste 10 min e culcat pe partea stanga, peste inca 10 min e pe partea dreapta si peste jumate de ora e la capatul celalalt al patului. 
Dar oricum, in orice pozitie ar dormi, tot ca un ingeras arata!
Si ce e cel mai important: inca doarme destul de mult.
Cand il pun in patut la somn si el nu are chef sa doarma, nu plange ci incepe sa rada si sa faca ghidusii. Iata moaca scumpica si veselica pe care o face:


Alte realizari, majoritatea foarte proaspete, insa foarte impresionante pentru noi, parintii iubitori:

Isi arata curiozitatea. Cum vede un obiect nou, casca ochii (si cateodata chiar si gura) si ia mutra care i-a atras porecla de "baba curioasa".
Asta e fata de "baba curioasa" - aici se uita dupa aparatul foto:

 

A fost cel mai adorabil ajutor al lui Mos Craciun!



Sta in fundulet nesprijinit! Chiar se intinde sa ia jucariile fara sa cada!


Merge de-a busilea, insa inapoi, nu inainte!
Se rostogoleste de pe spate pe burta si de pe burta pe spate, fara nici o problema!
Si aproape ca se ridica singur din 4 labe in fundulet. Ii lipsesc ceva cunostinte logistice de a-si scoate piciorul de sub el.



A invatat sa comunice cu noi: ne zambeste, rade in hohote cand il gadilam si il pupam, ne mangaie, ne bate, ne cearta (balmajind pe limba lui).
In filmuletul asta puteti auzi cel mai adorabil si mai sincer hohotit din lume:



Din repertoriul verbal putem mentiona cateva cuvinte minunate: aaguuu, ghee, ghiii, dvvvv, heee (asta este un fel de 'hei' - asa ne striga cand nu suntem in raza lui vizuala). In ultima perioada a inceput sa lege silabele. Asa a aparut: maaa-maaaa si nia-nia.
Iata un filmulet cu balmajeala si pe la minutul 1:10 zice 'maa-maaa' :)



Exact in ziua cand a implinit 6 luni, i-au spart gingia primii doi dintisori! Saracutul, este asa de chinuit zilele astea. Dintisorii au fost foarte nerabdatori sa iasa si cred ca s-au grabit un pic, pentru ca gingiuta piciului sangereaza de 3 zile. Mi-e asa o mila de el :( :( :(. Dar o sa treaca si asta si Eduard o sa fie din nou bebelusul vesel si adorabil, ca intotdeauna.

Felicitari, puiul meu scump si drag! Te iubesc mult de tot si sunt foarte mandra de tine!

Inchei prin a va lasa sa savurati o reprezentatie de scuipaciuni care va va amuza cu siguranta:




V-am pupat!
R.


5 comentarii:

  1. Avem cel mai haios Mogaldi Gogaldi!!! Tusi il iubeste tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa va traiasca! e un scump :D

    RăspundețiȘtergere
  3. E de coma piciul:)
    E super haios cum vorbeste singurel in pat si cand scuipaceste e demential :))))se vede ca-i place la nebunie sa scuipe :)))
    Va pup.
    Andrushka

    RăspundețiȘtergere
  4. Si inca ceva: va felicit ca ati reusit sa prindeti momentele astea frumoase.
    Copilul creste atat de repede si e minunat sa te uiti pe poze si la filmulete din cand in cand si sa revezi toate giumbuslucurile pe care le facea cand era bebe.
    Totul e sa fii pe faza si sa ai aparatul aproape si bineinteles sa iti doresti sa imortalizezi aceste momente haioase si frumoase :)
    Andrushka

    RăspundețiȘtergere
  5. Piciul scump a crescut. Doar cand te uiti la poze realizezi ca a fost asa micut si ca timpul a trecut atat de repede, iar progresele sa vad pe zi ce trece. Desigur ca ne bucura foarte tare orice gest, sunet sau miscare noua si ca el este o binecuvantare pentru toti cei apropiati si care il iubesc nespus de mult:)))))))) Buni

    RăspundețiȘtergere