Avertisment!


AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxanajoi, 15 septembrie 2011

Ne-am luat 'La revedere' de la vara asta in Vama Veche

Weekendul trecut a fost minunat!

Am stat 4 nopti la Vama Veche impreuna cu prietenii nostii - Raluca si Bogdan, plus piciul lor, Luca - bucurandu-ne de o vreme exceptionala, perfecta pentru o excursie la malul marii. Nici un nor pe cer si o briza care ne amintea mereu de locul minunat in care ne aflam.Marea Neagra a fost parca mai frumoasa ca niciodata. Intr-adevar, fiind vant si valuri, erau cateva alge. Insa plaja fina de la Vama Veche si temperatura foarte confortabila a apei au facut sa nu fim deranjati deloc de cele cateva alge.
Copiii s-au jucat foarte frumos pe terasa, de dimineata pana seara. Cand se trezea din somn, Eduard imediat se ducea la usa camerei si ne intreba 'Bebe??'. Il lasam sa iasa repede afara, unde il asteptau Luca si jucariile. Am descoperit, si eu si Raluca, ce mult conteaza sa mai fie cel putin 2 copilasi in astfel de excursii (si in general de fapt...). Cat timp erau amandoi la joaca, Luca si Eduard, erau cei mai cuminti copilasi din lume. Chiar daca nu se jucau efectiv impreuna sau cu aceleasi jucarii. Daca unul dintre ei dormea, celalalt era marait si isi cam chinuia parintii. Si daca tot veni vorba de somnul picilor - Eduard a bagat cate 6 ore de somn pe timp de zi, o repriza de 4 ore si una de 2 ore.
Asa ca, avand cei mai cuminti copilasi din univers, am reusit si noi, adultii, sa ne relaxam si sa simtim vacanta ;).


Seara, in jurul orei 22, ambii piticuti erau bagati in pat la nani, iar noi stateam la vorbe, bautura si jocuri de societate pana pe la ora 2.

Desi noi am stat in Vama Veche pana marti, incepand de duminica, un sentiment neplacut de finalitate a inceput sa isi faca aparitia. Corturile de pe plaja se imputinau cu fiecare ora care trecea, seara la plimbare am vazut angajatii teraselor cum fixau lemne in geamuri pentru a inchide stabilimentul pana vara viitoare. Terasele care mai erau deschise mai aveau foarte putine produse la vanzare. Daca vroiai suc aveai de ales intre Pepsi Light sau Prigat de portocale.... Cred ca dupa duminica, au mai ramas in statiune maxim 100 persoane.

Micul dejun pe terasa - 'vrei mami o bucatica de paine inmuiata de mine???'


Piciu' mic plimbandu-se de la o masa la alta "La Canapele"

Luca si Eduard = echipa de entertainment de "La Canapele" - i-au distrat pe toti oaspetii

Somnic de inger in drum spre casa

A fost o vara frumoasa! Am ajuns si la mare si la munte si la concerte rock. Ce mai imi doresc acum? Ca vara viitoare sa o depaseasca pe asta, bineinteles!! :))Un comentariu: