Avertisment!


AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxanamiercuri, 23 martie 2011

Ce simpatic e bebelusul asta... Imi vine sa-l pup!

Pe cine credeti ca iubeste Eduard atat de tare incat il pupa de cate ori il vede?
Bineinteles tot pe bebe Eduard: cel din oglinda!!!
Am vazut de multe ori poze cu copii care se pupa in oglinda si abia asteptam sa il vad si pe iubitelul meu facand asta. Ei, iata ca momentul acesta a venit!!! Yuhuuu!!!!
E atat de dragalas... sa vezi cu cata dragalasenie in ochii se priveste in oglinda si cum isi zambeste... pur si simplu ADORABIL :).


Dupa ce a lins oglinda, atentia i-a fost captata de obiectele aflate pe dulap. Bineinteles ca nu a rezistat tentatiei..A observat paparazz-ul care pusese obiectivul pe el...

Ce ziceti, asta e mutrita de bebe care ar rezista vreunei tentatii? Eu zic ca nu... E o mutrita de bebe super curios, care-si baga nasucul carn peste tot :)

3 comentarii:

 1. E adorabil, iar mutrita aia de bebe curios te face sa-l pupacesti fara incetare :) Buni cea indragostita nebuneste de Galmita ei scumpa:)))))

  RăspundețiȘtergere
 2. Mogo! Vreau si eu sa vad live cum te pupi in oglinda! :P

  RăspundețiȘtergere
 3. Mai pupacila, tot asa o sa pupi si fetili?
  Scumpilici!!!
  Andrushka

  RăspundețiȘtergere