Avertisment!


AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxanasâmbătă, 11 februarie 2012

Micul meu artist

De Craciun, printe zecile de cadouri primite de Eduard, a fost si o cutie de Crayola Washable Crayons. Nu i-am dat-o spre utilizare pana zilele trecute, pentru ca, ma gandeam eu ca e prea devreme. Nu stie Coconut-ul ce sa faca el cu creioanele colorate.

Insa, in ultimile zile, tot timpul imi cerea cate un pix si o foaie sa 'chie' si el. Asa ca am indraznit sa scot arsenalul :). Doar a ales pensula de pe tava, la dez-motzare. Tre sa iasa ceva bun din asta :).

I-am dat o foaie A4 alba si i-am rasturnat pe masa toate cele 16 creioane colorate.

A facut de toate! A testat toate culorile pe foaia alba, apoi direct pe masa, a scris si cu mana stanga si cu cea dreapta, a scurmat creioanele cu unghia, le-a rontait si le-a lins.

La final aveam un copil fericit, cu limba albastra, cu ceara colorata sub unghii si o prima 'opera de arta' realizata de micul meu artist.

PS: Creioanele Creyola nu sunt toxice si se spala foarte usor de pe orice suprafata, asa ca am stat linistita pe tot parcursul procesului de creatie :)

Un comentariu: