Avertisment!


AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxanajoi, 16 februarie 2012

Pakiku

De multa vreme il tot auzeam pe Eduard spunand un cuvant care, pentru noi, nu avea niciun inteles. Cand mergeam sa il luam acasa, dupa o deplasare la Buni Flori, sau cand venea Flo seara de la servici, de cum ne zarea, piciul incepea sa topaie de pe un picior pe altul si striga intr-una 'Pakiku! Pakiku!!!!'.La inceput am crezut ca e o aglomerare de litere spuse la nimereala, fara vreun sens.... o vorba pe limba bebeleasca. Daaaaar... de fiecare data piciul spunea acelasi cuvant. Apoi l-am filmat spunand asta si, aratandu-i filmuletul, ne-am dat seama ca recunoaste cuvantul. L-am intrebat ce e 'Pakiku' si nu ne-a lamurit cu nimic, doar topaia vesel de pe un picior pe altul.

De curand am ajuns la o concluzie: 'Pakiku' inseamna exact ce ne arata piciul, atunci cand rosteste acest cuvant: Veselie! Bucurie! 'Pakiku!' spune cand se bucura ca ne vede, cand isi doreste mult ceva si ii facem pe plac, cand e extrem de bine-dispus si plin de veselie.

Asa ca Edutzu nostru a inventat un cuvant! Vreti sa-l auziti si voi??? Iata-l:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu