Avertisment!






AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxana



luni, 2 iulie 2012

Câţi ani are Eduţu? "Două!!!!!"

Azi a fost o zi foarte, FOARTE specială! Eduţu nostru adorat a împlinit venerabila vârstă de 2 ANI!!!!! Yuhuuu!!!!!!

Fiind aşa o zi specială, am vrut să o petrecem aşa cum merită micul nostru prinţişor, aşa că nu l-am dus pe piticot la grădiniţă, ci a stat acasă cu mami şi tati! Am facut totuşi o excursie la gradiniţă, înarmaţi cu tort şi coifuri, să-l sărbătorim pe Eduţ alături de colegii săi.

Entuziasm maxim când am dezvelit tortul! De când l-am ridicat din cofetarie şi până am ajuns la grădiniţă, Eduţu ne-a cerut in continuu "Tot!! Toot!".


Când toată lumea a început să-i cânte "La mulţi ani!", Eduţu, un finuţ din fire :), s-a ruşinat şi a fugit la tati în braţe.


Apoi a venit momentul să sufle în lumânări. 


Eduţu ne-a surprins şi a suflat atât de tare că a reuşit să stingă lumânarea imediat!


Şi s-a ruşinat iarăşi când l-am aplaudat!


Apoi s-a gândit să testeze tortul, să vadă dacă e bun şi dacă putem servi copiii din el ;).



Şi pentru că a trecut testul, tortul a fost împărţit frăţeşte la toată lumea!



Iar după tort, să ne răcorim cu puţin cus (cu puţin talent la anagrame, descoperim şi varianta corectă a cuvântului..."suc"). Cum sucurile sunt subiect tabu de obicei şi singurul suc bun pentru Eduţu este... apa... vă daţi seama ce veselie mare pe capul piciului nostru. A ras dintr-o suflare 2 jumătăţi de pahar cu suc de mere!


Apoi a început distracţia!!! Toţi copiii la dans!!!! Toţi copiii am zis!!!! ... mai puţin Eduţu :). Şmekerilă al nostru nu a vrut să se mişte de pe scaun nicio clipă! L-au rugat copiii, l-a rugat Miss, l-a rugat mami, buni, tati... Încăpăţânarea piciului ne-a învins pe toţi! A stat pe scăunel şi a urmărit spectacolul, aplaudând la finalul fiecărei melodii şi strigând "Altul!!!". 


La final ne-am luat "La revedere!" de la toată lumea, cu pupici şi felicitări şi cu promisiunea că, de mâine, venim "la program".

Picul nostru a fost foarte fericit să plece cu noi acasă! În faţa grădiniţei şi-a exersat noua distracţie: săritul de pe borduri: Saie Uduţu!!!!


Seara a adus cu ea un al doilea tort, acasă la mamaie. Din nou suflat în lumânări, motiv de mare entuziasm piticesc!


Şi vom continua petrecerea în weekend, când vom face petrecere mare, mare şi vom avea un tort foarte special ;).

-----

D-ale mamei....

Ufff.... Au trecut 2 ani!!! Deja??? Sigur nu au fost doar 2 secunde??? Dar oare eu doar de 2 secunde trăiesc? Căci parcă nici nu-mi amintesc viaţa dinainte de Eduţu... Oare am trăit vreodată fără el?? Cred că nu... Cred că doar m-am antrenat, timp de 30 ani, pentru a trăi abia începând din 2 iulie 2010. Pentru că abia atunci am descoperit ce înseamnă să ai pentru ce trăi, spera, munci ca să devi mai bun, mai puternic, să iubeşti cu adevărat, să te bucuri la maxim, să simţi că nu-ţi încape în suflet mândria, fericirea şi, mai ales, dragostea!

Măi mogâldeaţă!!!! Te iubesc!!!!! Te iubesc cum n-am crezut că e omeneşte posibil!!! Eşti cea mai mare şi cea mai frumoasă surpriză din viaţa mea! Îmi depăşeşti mereu aşteptările şi mă uimeşti în fiecare zi! Sunt atât de fericită când râzi şi când mă mângâi cu mânuţele tale mici şi pufoase! Eşti mereu în gândul meu! Chiar şi muzica pe care o ascult are o nouă semnificaţie pentru mine acum... ieri, stăteam într-o mulţime de oameni şi, ascultând minunatul glas al lui Sharon den Adel, mi s-a făcut aşa dor de tine, încât m-am trezit cu lacrimi şiroindu-mi pe obraz... Nu m-aş fi gândit vreodată că voi plange la un concert rock... :)

 Eşti cel mai minunat copil!!!! Şi deşi nu credeam posibil... m-ai schimbat... mult :). Sper că în bine :)))).

La multi ani, iubu meu scump!!! Te ador!!!

PS: Eduţu ne-a facut şi el un cadou extraordinar azi: a venit la mine şi la Flo, ne-a îmbrăţişat şi ne-a spus drăgăstos Biebec!!!! Adică.... "te iubesc""... Nu e prima oară când spune... însă e prima oară când a avut el iniţiativa. Şi asta a însemnat enorm pentru noi!!!!

2 comentarii:

  1. sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos, norocos, voinic si, IUBIT. Va pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi, Ana!!!! Va pupam tare si pe tine si pe Andrei!!!

    RăspundețiȘtergere