Avertisment!






AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxana



joi, 19 iulie 2012

Dragaleala de seara

De cand piciul merge la gradinita si noi la servici, am simtit cu totii lipsa momentelor de alint petrecute alaturi de iubu nostru mic. Asa ca am instituit "dragaleala de seara".


Ce inseamna asta? 


Inseamna ca in fiecare seara, dupa ce intram in casa, inainte de baita, avem momentele de alint, joaca, distractie in familie. Facem toate nebuniile: punem muzica tare si topaim prin casa, sarim in pat, ne jucam de-a pititea, ne alergam prin casa. Punem in aplicare orice lucru distractiv ne trece prin cap pe moment.


Intr-o seara a inceput sa se piteasca punandu-si perna in cap. Si a inceput sa ne intrebe N'o'fi Udutu??? (unde-o fi Edutu??) si apoi, dandu-si perna jos din cap: Ite-l !!! 


Sunt asa adorabili picii cand au senzatia ca daca ei nu te vad (si-au acoperit fatza) atunci nici tu nu-i vezi pe ei!!!! Scump foc!!!


Aseara am facut gimnastica in pat. Ne-am asezat toti trei pe spate si am facut exercitii cu picioarele: ridicam picioarele, le departam, le apropiem, le lovim unul de altul, le asezam jos pe pat. Noi am dat tonul si apoi Edutu dicta miscarile. 


La un moment dat Edutu se intoarce spre mine si imi zice: Mami are buic? (Are mami buric?). Da, iubitule, are!! Edutu pupa buicu mami? (Edutu pupa buricul lui mami). Da, ii place sa ma pupe in buric!!!! Si bineinteles ca si mie imi place de mor!!! E atat de dragalas si amuzant!!!! Si se apleaca sa ma pupe in buric. Dupa ce m-a pupat a inceput sa sufle in buric, cu gura lipita de burta mea. Sunetele "partzaite" care au iesit ne-au facut sa radem cu totii in hohote. Si piciului i-a placut la nebunie! Si au urmat vreo 5 minute de Abrrrr in buric, acompaniate de hohote pana ramaneam fara aer!


Dupa vreo 5 minute, Edutu se intoarce spre Flo: Tati abrrrr buic??? (Sa-i faca si lui tati Abrrr in buric???). Bineinteles!!!! Cine poate refuza o astfel de oferta???? Si baga iar rasete!!! Numai ca la tati nu a fost asa de interesant pentru pici... cred ca nu a apreciat prezenta elementului "par" in toata treaba asta....


Ne-am distrat atat de tare!!! E adorabil scumpul meu mic, cum incearca el sa ne distreze si sa ne face sa radem! In fiecare zi, astept cu atata nerabdare "dragaleala de seara"!


Voi cum va dragaliti cu picii vostri?

2 comentarii:

  1. Ce dragut!!! Si eu ador momentele mele de dragaleala cu el! Cum a fost aseara cu ciresele din compot si rasetele dupa paralelipiped :P

    RăspundețiȘtergere
  2. offfff, am citit acum cand Andrei e la Luci, si asta inseamna ca nu mai fac azi rutina de seara cu el. :( Cum ne dragalim noi? Pai, dupa ce papam si facem baie, stam amandoi in pat, ascultam muzica si citim. Ii place foarte mult. Ne gadilam, vorbim. Eu il intreb o mie de chestii si el are un singur raspuns: DA. La tot. Imi este dor de el. :((( Pup

    RăspundețiȘtergere