Avertisment!


AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxanaluni, 15 octombrie 2012

Tezaur folcloric


Anul trecut, la întâlnirea cu Moş Crăciun, eu şi Flo ne-am propus ca anul acesta să îl învăţăm pe Eduţu să spună o poezioară sau un cântecel. Ne gândeam că măcar câteva versuri tot o să fim înstare să-l facem să le memoreze, chiar dacă ne apucăm din vară să-i tot repetam acele versuri.

Bineînţeles că vara a trecut într-o clipa (a fost oare vară anul asta???) şi nu ne-am apucat să repetăm cu piciul poezia pentru Moş Crăciun.

De vreo lună încoace mă tot gândesc că ar trebui să ne apucăm totuşi... dacă vrem să avem vreo şansă.

Aseară, îl băgasem pe Eduţu în pat la somnic. Beznă în cameră. Mami mângaie (la cerere) copilul pe spate.
Şi de-odată se întâmplă ceva ce m-a făcut să mă ridic, să aprind lumina şi să-i spun lui Flo să aduca repede telefonul, să filmăm copilul: EDUARD A ÎNCEPUT SĂ CÂNTE!!!!

Şi nu oricum! A cântat 3 cântecele, fiecare de cel puţin 2 ori!

Primul cântec:


Încercare de al doilea cântec... însă parcă mai trebuie să-l cânte pe primul incă o dată:


Acum al doilea cântec:Şi al treilea cântec (puţin bâlbâit la final, dar.. nah... e şi el la începutul carierei.. îl iertăm):Ştiam eu ca Eduţu nostru e un artist!!!! :)Se pare că schimbarea grădiniţei a fost până la urmă o decizie bună. Aici a învăţat în 5 zile mai mult decât a învăţat la prima grădiniţă în 4 luni. Şi s-a obişnuit şi mai repede. Deja nu mai plânge dimineaţa. E drept, a mai crescut, e mai "înţelept" şi el. Dar parcă nu-mi vine să cred că doar ăsta era motivul pentru care nu se adapta acolo...

Aşa că vă întreb: ce credeţi că ar trebui să-i cânte lui Moş Crăciun: Melc, melc; Alunelu sau Podul de piatra????
...asta bineînteles, dacă trece de trac şi nu începe să plângă instant când se vede lângă Moş (aşa cum ne aşteptăm noi să o facă).

3 comentarii:

  1. Nu ma satur! Ma tot uit la filmuletele astea si mi se umple inima de incantare si de iubire. Este minunat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a facut dimineata mai frumoasa, am ras cu pofta si am ramas uimita de cat de receptiv este :)) Si ce incantat e el ca stie versurile :)) Pana la 5 ani va avea un repertoriu intreg :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehehe! Multumim! Ne bucuram ca va place!

    RăspundețiȘtergere