Avertisment!


AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxanamarți, 20 noiembrie 2012

Impachetarea prunciei

Azi Edutu este din nou bolnavior. Iar febra, iar stat acasa, iar vizite la medic.
Cu ocazia statului acasa, acum in timp ce Edutu doarme de pranz, m-a apucat harnicia si am inceput sa fac ceva ce tot amanam: sa "arhivez" jucariile de bebelus.

Asa ca am bagat in sacosi: masinutele cu butoane care rag ca animalele, masinutele cu decupaje prin care tre sa indesi diverse forme, plusurile de toate felurile (sincer astea au existat degeaba, ca niciodata nu l-au interesat), trenuletele cantatoare, telefoanele vorbitoare, etc...

Impachetand toate astea, mi-am dat seama de ce nu am reusit sa fac asta pana acum: MIE ASA DE GREU, CA-MI VINE SA PLANG!!!!! Parca impachetez in sacosile astea toata pruncia puiului meu, lunile (mai ales de iarna) petrecute impreuna in casa, la muzica "infernala" a acestor jucarii... Si nu stiu de ce (ca doar uram jucariile astea cantatoare) mi-e atat de greu sa pun capacul peste ele si sa le dosesc in pod.

Intentionam sa ii impachetez si centrul de activitati primit cadou de la Muni si Nanoia cand a implinit 1 an, ca ocupa locul degeaba... rar il mai atrage. Si parca sufrageria mea ar arata mai bine fara atatea plastice colorate intinse pe aici. Insa dupa experienta cu masinile si trenuletele, am decis ca centrul de activitati si inca un carucior IKEA vor mai ramane cu noi in spatiul de locuit inca nitel... Ne mai agatam, cu ajutorul lor, inca putin de perioada cand am avut bebe :).

Pentru ca acum avem un baietel mare... care asa cum, acum un an, ne toca creierii cu melodiile de la jucariile pe care le-am arhivat eu azi, la fel astazi, ne toaca creierii cu gura lui mare. Din fericire, gura lui mare nu ocupa spatiu, nu se va plictisi de ea si nu va trebui sa o arhivez niciodata!

Asa ca, palavrageste iubu mic! Fa-mi creierii varza, ca tot cu placere imi voi aminti trancanelile tale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu