Avertisment!






AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxana



vineri, 18 martie 2011

Ce faceti cu ... jucariile mele?

Ca orice bebelus care se respecta, Eduard a facut o pasiune pentru pet-uri.
Noi strange pet-urile si, cand se aduna vreo 20-30 bucati, le aplatizam si le ducem la clopotul de reciclare.
De cele mai multe ori operatiunea de aplatizare s-a realizat in timp ce Eduard facea nani. Acum o luna, in schimb, ne-am gandit noi ca ar fi amuzant sa-l "ingropam" pe Eduard in pet-uri si sa facem niste poze, inainte sa le "compactam". A fost fascinat, mai ales ca pana atunci nu il lasam sa umble la pet-uri cand vroia el.


Ce nu am realizat noi de la inceput a fost faptul ca, atunci cand ne-am apucat sa aplatizam pet-urile, practic ii distrugeam copilului jucariile. Si s-a pus pe un plans isteric, cu tipete, lacrimi de crocodil si dat din maini in directia noastra. Din cand in cand se oprea din plans si, cand vedea ca noi continuam cu distrugerea "distractiilor", incepea iarasi sa se rasteasca la noi.




Luna aceasta piciul nostru a inteles, in sfarsit, importanta reciclarii si nu mai plange si nici nu mai tipa la noi atunci cand aplatizam peturile pentru a le duce la clopotul de colectare.


PS: nu am mai scris de ceva vreme, asa ca am multe de povestit :) ... reveniti si zilele urmatoare, pentru noi ispravi galmicesti


3 comentarii: