Avertisment!






AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxana



duminică, 20 martie 2011

Ce-o mai face oare Bernard? Ne ajuta si pe noi putin cu Eduard?

Cateodata trebuie sa facem prin casa diverse lucruri, care necesita ca Eduard sa fie cuminte si sa nu stam dupa fundul lui. Acestea sunt momentele in care apelam la "dadaca" Bernard.
Bernard este un urs polar foarte amuzant si foarte bleg, care este in stare sa faca sa rada un bebelus de cateva luni. Este singurul desen animat care il amuza pe Eduard. Cand l-am vazut prima data razand la TV nu mi-a venit sa cred... insa Bernard chiar e amuzant :). Ruleaza pe HBO Comedy in fiecare dimineata inainte inceperea programului (adica pana la 11).

Desenul animat preferat de seara, este Viitorul salbatic (ruleaza la KidsCo). De multe ori apelam la aceste desene animate cand Eduard e marait din cauza oboselii seara, iar noi nu suntem gata de baie inca. De la genericul de inceput si pana la cel de final, Eduard sta fascinat si nemiscat in fata televizorului.

Trebuie sa va spun ca nu are aceeasi reactie la orice se difuzeaza la TV. Aceste doua programe sunt clar preferatele lui.

In pozele urmatoare veti vedea un pici rupt de somn, care rezista eroic in timp ce noi facem ultimile pregatiri pentru baie si.... o mica sedinta foto :):




'Hai mami, ca pentru o sedinta foto fac si eu un mic efort si zambesc nitel'



 'Daca a aparut si tati in peisaj, atunci pot sa fac chiar si mutre haioase, sa nu fie el singurul care se stramba pe aici'


'Tati, stai putin ca se intampla ceva important la TV'

Un comentariu:

  1. Galmita e adorabil in orice ipostaza, chiar si atunci cand se vede clar ca e rupt de somn si ca mai are putin si capituleaza:) multi pupici pentru galmici....... Buni!

    RăspundețiȘtergere