Avertisment!






AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxana



miercuri, 22 iunie 2011

Cum se culca si cum se trezeste un galm mic somnoric

     Sunt multe motivele pentru care m-am considerat extrem de norocoasa ca am asa un bebe extraordinar. Printre ele este, cu siguranta, pe un loc fruntas, faptul ca Eduard iubeste somnul.
     Intotdeauna a dormit bine si noaptea si ziua, fiind extrem de rare ocaziile cand a necesitat sa-l tin in brate s-au sa-i cant pentru a adormi (aceste ocazii au coincis cu iesirea dintilor si nu s-au intamplat niciodata noaptea). 
    Acum, la 11 luni, Eduard a invatat sa asocieze senzatia de oboseala cu somnul si cere singur nani. Cum face asta? Simplu: trage o perna jos din pat, o pune pe covor, se lungeste pe ea si incepe sa-si murmure un fel de cantec de leagan (de cand era bebe mic de tot, Eduard si-a cantat singur inainte sa adoarma - cand nu stia sa zica nici un cuvant, 'canta' pentru nani scotand niste sunete din gat).


     Cateodata, cand venim seara acasa, dupa o vizita la buni Flori si prin parc, galmul mic adoarme in masina. Si, surprinzator, sunt dati cand nu se trezeste nici cand oprim masina in parcare, nici cand ii desfacem centurile scaunului auto si il scoatem din masina, nici cand urcam scarile la bloc. Doarme ca un ingeras in bratele taticiosului.

     Ajungem cu el in casa adormit si il asezam pe pat:


     Cateodata, chiar reusim sa il dezbracam total de haine si tot nu se trezeste.
    
     La sfarsitul lunii aprilie am facut filmuletul de mai jos. Il prezinta pe Eduard adormit si pe taticios, care incearca sa il trezeasca. Dupa cam un minut jumate de smotoceala, reuseste :)


     Si daca tot am vorbit despre somnic... Hai sa va mai arat o pozitie haioasa de somn:

2 comentarii:

  1. Ce tare! l-ai prins si cand facea precum un calut in primul filmulet iar in al doilea este atat de haios cum tot tragea piciorul cand il pupa Flo :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce caraghios e!!! Nu vroia deloc sa se trezeasca :))) Era obosit rau nu?
    Andrushka

    RăspundețiȘtergere