Avertisment!






AVERTISMENT!

Orice reproducere a textului sau a imaginilor din acest blog, fara acordul meu, reprezinta furt si impotriva hotilor vor fi luate masuri conform reglementarilor legale in vigoare.

In cazul in care doriti obinerea acordului meu pentru a le uitiliza, va rog lasati un comentariu cu datele dvs de contact.

Va multumesc,
Roxana



marți, 21 iunie 2011

Nu m-as supara daca Eduard ar deveni cantaret... atata timp cat va canta rock :)

     Am descoperit, in ultima vreme, ca Eduard are o atractie deosebita catre muzica.
     Prima dovada: daca il pun la TV sa se uite la desene animate, e foarte entuziasmat de generic, emisiunea in sine nu e prea atractiva.
     A doua dovada: are o tobita de lemn si ii place foarte tare sa bata in ea. Avand in vedere ca, pentru el, orice alt obiect are o singura destinatie (linsul/molfaitul/balitul/introducerea in gura pana la omulet), m-a uimit ca stie care e utilitatea tobitei.


     A treia dovada: stie sa recunoasca muzica buna
     Cand am fost la Bran, am iesit sa mancam la pranz la un restaurant. Eduard era destul de nelinistit si agitat, nu vroia sa stea singur in carucior, dar nici in brate nu era prea bine... La un moment dat, au aparut 2 baieti care s-au pus pe cantat cover-uri: unul cu tobite si altul cu chitara si gura. In momentul in care s-au auzit primele acorduri, Eduard s-a intors in directia lor si nu si-a mai luat ochii de la ei pana cand am plecat din restaurant.

    A patra dovada: recompenseaza muzica buna prin aplauze
    Am ramas uimita cand, intr- zi, dupa un videoclip/concert la TV, vazand ca oamenii din televizor aplauda, Eduard a inceput si el sa aplaude. Zice chiar si un fel de 'bravo': Baaa, baaaa.

Micul meu meloman!!! :))

PS: I-a cumparat mami tricou cu AC/DC, ca sa stie baiatul care e muzica buna


Un comentariu: